Camping Boomans

Camping Boomans is een leuke kleine camping voor kampeerders die vanuit de caravan of tent willen genieten van de natuur en heerlijke wandel-en fietstochten willen maken. De camping heeft ruime plaatsen allemaal voorzien van elektriciteit en gratis wifi. Een mooi en goed onderhouden terrein en keurig sanitair met voldoende douches en een aantal afgesloten wascabines garanderen een comfortabel verblijf op Camping Boomans.

De camping ligt in het prachtige nationaal landschap Winterswijk / Aalten en dichtbij de plaatsen Bredevoort, Varsseveld, Groenlo en Lichtenvoorde

Ook hebben we regelmatig mooie aanbiedingen voor een onvergetelijke vakantie in de Achterhoek

Op vakantie naar Camping Boomans in de Achterhoek

Tijdens uw verblijf op Camping Boomans in Aalten kunt u niet alleen genieten van een onbezorgde vakantie, maar ook van onze ongekende gastvrijheid. Naast de ruime kampeerplaatsen en luxe chalets bieden wij tal van faciliteiten waardoor het u aan niets ontbreekt. Ontdek de Achterhoek, de prachtige natuur en kom even helemaal tot rust tijdens uw verblijf op de camping.

Kamperen of een chalet huren op onze camping in de Achterhoek

Op onze camping in de Achterhoek kunt u niet alleen kamperen op één van de ruime kampeerplaatsen, het is ook mogelijk een luxe chalet te huren. De chalets zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en van alle gemakken voorzien.

 

Op de camping kunt u gratis gebruik maken van het eigen draadloos internet netwerk. Voor diegene die een laptop als een belangrijk kampeeronderdeel ervaart zijn er dus geen zorgen over de bereikbaarheid.
Kortom, alle faciliteiten en mogelijkheden voor comfortabel en luxe kamperen.

Ook voor verhuur van luxe chalets kunt u bij ons terecht

Voor meer informatie kijkt u op onze site www.campingboomans.nl